БЛУЗА ПРОЗРАЧНА ПЕРА PATRICE BREAL

28,00 лв.

100% ПОЛИЕСТЕР

БЛУЗА ПРОЗРАЧНА БЕЖАВО ЧЕРНИ НЮАНСИ

Код: 9415001207036 Категории: Дамски блузи, Жени
BGN Български лев
EUR Евро