Модни тенденции пролет-лято 2022 – II част

Нека приветстваме талисманът на пролет-лято 2022

\"Модерни

Желанието ни за мир и спокойствие след тежките времена вдъхна живот и в нещо съвършено ново. Символизирайки новото начало, на модната арена приветстваме Very Peri – динамично син нюанс на цвета на Зелениката с оживяващ виолетово-червен подтон, сътворен от Pantone Color Institute. За първа година Институтът не просто открои цвета на пролет-лято 2022, а го създаде.

Този нов нюанс въплъщава в себе си нежността на пролетта и необятността на небето в съчетание с лековитата и успокояваща сила на пастелената лавандулова нотка. И още нещо – Very Peri най-силно пресъздава триумфа на метавселената, която не просто взе превес в живота ни през последните няколко години, но и в голяма степен успя да минимизира негативното влияние на пандемията. Very Peri е носител на оптимизма, на креативността и на нестихващите възможности пред личността във всяка една частица от Вселената.

Магията на текстурите

\"Модерни

През пролет-лято 2022 „popcorn” (пуканки) тенденцията се прокрадва с многопластово послание, което успява с лекота да придаде парти настроението, което носи в себе си това хрупкаво удоволствие. Понятието олицетворява поредната закачлива идея от страна на дизайнерите, а именно – силно релефна материя, която получава също толкова закачливото наименование – popcorn. В същия дух можем да отчетем и нестандартния popcorn нюанс на жълтото, който буквално се асоциира с цвета на вкусните пуканки с масло. Пролет-лято 2022 не просто внася popcorn акцент в аутфита ни, а цялостно го изгражда върху този стил, благодарение на осезаемото присъствие на релефа в същността на тези материи. Същевременно можем да се радваме на свобода и непринуденост, съпътстващи ефирността и еластичността на този тип кукленски рокли, поли и топове.

Ако едва към края на миналия сезон сме преоткрили величието на плетивата, то няма защо да съжаляваме – през пролет-лято 2022 този елемент се радва на своя апогей. След известна доза несигурност от страна на широката аудитория, тази тенденция продължава с пълна сила да оглавява класациите. Разбира се, тук говорим за плетивата от ефирни материи, които основно служат като акцент към визията през топлите месеци. Сега е моментът да обърнем по-сериозно внимание и на бельото си, защото мрежестите плетива загатват много по-голяма част от плътта. Луксозните бюстиета и сутиени засенчиха топовете до степен, в която можем да ги срещнем дори в комбинация с блейзър и официален панталон. И това е само прелюдия към тенденциите от изминалите десетилетия.

Разгледайте и категорията ни за дамски рокли и изберете от нашите модни предложения!

Нека приветстваме талисманът на пролет-лято 2022

Магията на текстурите

Leave a Comment

КОЛИЧКА