Hamaki-Ho Нова италианска марка в on-line магазин RS Passion

🥰С удоволствие ви представяме нова италианска марка в нашия он-лайн магазин Hamaki-Ho

Италианско вдъхновение
Креативност, вкус, изкуство, изтънченост представляват същността на Hamaki-Ho. Строги линии, изчистени форми, експериментиране и изследване на материалите: това е начинът, по който Hamaki-Ho разпознава и подобрява своя произход, този на италианската и по-специално неаполитанската занаятчийска шивачка, свързвайки ги с космополитна душа в постоянно движение, вдъхновена от света, давайки живот на уникален и изключителен продукт.

Маркова мъжка риза Hamaki-Ho в онлайн магазин RS Passion

Маркова мъжка риза Hamaki-Ho в онлайн магазин RS Passion

Hamaki-Ho е италиански моден brand за маркови дрехи, която съчетава шивашкото майсторство на Неапол с космополитна душа. Името звучи японско, но всъщност марката е изцяло италианска. Съчетава традиционно майсторство на изработка на маркови дрехи с модерни тенденции.

Мъжки тениски Hamaki-Ho в онлайн магазин RS Passion

История:
Името Hamaki-Ho идва от термина, използван за обозначаване на кварталите на гейшите в Киото, известни като „hanamachi“. „Хамаки“ всъщност е по-мека версия на думата, а наставката „Хо“ се отнася до четвъртия район на Миягава-чо 1.

През 1980 г. основателят на марката започва да произвежда маркови дрехи като ексклузивни продукти за избрани магазини в кампания. Той предава страстта си към модата на своите синове и на бъдещите поколения.

Маркови мъжки ризи Hamaki-Ho в RS Passion

Маркови мъжки дрехи Hamaki-ho в онлайн магазин RS Passion


Отваря малък магазин в центъра на Неапол и много бързо се превръща в мястото, където сбъдва мечти.
Чрез използването на качествени материи като 100% лен и чист памук и едновременно съчетавайки ги с необичайни елементи и малки сатенени детайли ,прави произведените марковите дрехите интересни и ценни, вдъхновени от класически стилове и закачливи съвременни нотки.

Маркови мъжки дрехи Hamaki-HO |RS Passion
Маркови мъжки дрехи Hamaki-HO в RS Passion


                                                                               
Hamaki-Ho продължава да печели сърцата на любителите на модата и неговата уникална комбинация от италианско майсторство и вдъхновение от цял ​​свят го прави марка, на която си струва да се обърне внимание.
Може да разгледате тук
☎0895936955

  1. ↩︎

Leave a Comment

КОЛИЧКА