Визионерски прочит на мъжка мода 2022 – част III

Поредното свежо попълнение: къси панталони мъже

\"Къси

Бленувайки вече две години прохладните и безкрайни вечери на плажа, далеч от надвисналото бреме на ограниченията, няма как да не се възползваме от първата глътка свобода и да не имплементираме нотка свежест сред тенденциите на пролет-лято 2022. Взимайки назаем от крайбрежния аутфит, този сезон се очаква прилив на шорти и широки, небрежно разкопчани ризи, придавайки на градското ежедневие типично курортния емоционален заряд. Безгрижността зад тази визия символизира победата над пандемията, която се загнезди в съзнанието ни като кълбо от напрежение и стрес. Дойде време да потопим перото в мастилницата и да изрисуваме заглавните букви от тази нова глава в обществения живот.

За да подтикнат господата към подобна лежерна визия, която същевременно да отговаря на социалния им статут в обществото, панталоните тип шорти на пролет-лято 2022 изпъкват със силно изчистен и елегантен привкус. Модните подиуми загатнаха за разнообразните колаборации между изисканите модели шорти и горната част от облеклото. Независимо дали ги съчетаваме с тениска, риза или блейзър, правилото на шортите на 2022 изисква от нас да залагаме на една тоналност, ко ято да парира небрежността на визията. За да затвърдим сериозността зад характера на шортите, Хермес представиха и своя кожен вариант на този модел къси панталони.

Модни терзания

\"Къси

Прекланяме се пред визионерския характер на модните диктатори на нашето време, но това не пречи да поставяме под въпрос някои от техните предложения за сезона. Борбата за еманципация може и да е безмилостно жестока, но все още рядко се срещат мъже, които тайно завиждат на правата и свободите на жените от модния подиум. Или се бъркаме? Е, господа, дори и да сте били под прикритие, вече имате възможността да се появите под светлината на прожекторите и то в някой от очарователните модели шотландски полички на Бърбъри или Прада. Притаете своя дъх за още няколко секунди, защото тук идва и моментът да споделим, че точно те са били топ поръчките в деня на лансирането си.

И това не е всичко.. Както неведнъж загатнахме, тенденциите пролет-лято 2022 ни позволяват да бъдем дръзки, освободени и силно ексцентрични. Подобен енергиен заряд ни тласка към желанието да скъсаме оковите, да скъсаме дрехите. Да скъсаме дрехите?! Да, всъщност не – те са си фабрично скъсани. Каква по-добра половинка на шотландските полички от силно изрязан топ, с отвори в частта на корема или от двете страни на талията. Със сигурност можем да се сетим и за по-добра алтернативна, но кои сме ние да спорим с модните величия, а и с Инстаграм – платформата, която превърна този модел силно изрязани мъжки топове в истинска сензация.

Разгледайте и категорията ни за мъжки дънки

Поредното свежо попълнение: къси панталони мъже

Модни терзания

Leave a Comment

КОЛИЧКА