Визионерски прочит на мъжка мода 2022 – част I

\"Маркови

Колкото и чувствителна тема да са модните тенденции за нежната половинка от обществото, то силният пол със сигурност страда от липсата на гъвкавост по отношение на своята визия. И не, че модните величия не им предоставят подобна възможност, просто установените социални ограничения осакатяват този порив към дръзка индивидуалност. Сред някои от тенденциите за 2022 можем да открием наистина вълнуващи проявления от отминали десетилетия, които се сблъскват с екстравагантния поглед на модните дизайнери. Вдъхновени от визионерския характер сред моделите на Рик Оуенс, Бърбъри, Прада, Фенди, Луи Вюитон, Джорджо Армани и много други утвърдили се на модния подиум имена, ще разгледаме някои ЗА и ПРОТИВ от модните тенденции за господата през 2022.

Маркови мъжки суичъри: Лигата на шампионите

\"Маркови

Пролетно-летният сезон бележи вълнуваща точка още през първите топли дни, а овациите на дамите не се очаква да отшумят поне до края на сезона. На модния стадион приветстваме младежката страст и самоувереност, примесени с лека нотка наивна арогантност. Любимците от гимназията отново са тук, готови са отнесат победата през 2022 година – суичърите в колежански стил. През годините тези модели се превърнаха в равностоен фаворит и сред двата пола, благодарение на тяхната универсална и дръзка визия. Класическият вариант на колежанските суичъри представлява памучна връхна дреха, чието закопчаване се придържа към тик-так копчетата. Най-отличителното при тези модели е комбинацията от двата ярки и наситени цвята, зад които се крие палитрата на гимназиалния спортен отбор. Можем да ги познаем и по остротата в дизайна, която използва единия цвят като основен за областта на торса и често контрастира на другия, който оживява върху ръкавите на суичърите в колежански стил.

Завладени от детайлите, няма как да пропуснем да споменем и основния акцент при тези модели – гръмкото послание, което най-често представлява инициалите и годината на основаване на спортния клуб. Разбира се, в качеството си на модни диктатори, ние се радваме на деликатната закачка от страна на дизайнерите, а именно – техните инициали. Това е и деликатен начин да разконспирираме много по-лесно модела суичър, който ни е грабнал погледа за части от секундата в динамиката на ежедневието. Тук ще си позволим и да дадем съвет към господата: Не разчитайте, че ще изкарате сезона само с един модел, защото първоначалният ви избор най-вероятно ще падне в плен на половинката ви.

Разгледайте и категорията ни за мъжки якета

Маркови мъжки суичъри: Лигата на шампионите

Leave a Comment

КОЛИЧКА