Кои модели бански костюми ще ни отведат от плажно на афтър парти – част II

Внимание! Неон!

\"Бански

Една от задължителните придобивки за летния сезон е бански костюм в неонови нюанси. Тенденциите през пролет-лято 2022 не просто позволяват, а изискват да дадем свобода на поривите си към емоции и блясък, а какъв по-добър случай от парти на плажа. Това е съвършената следпандемична комбинация, съчетаваща забавление и пътешествие, а черешката на тортата може да бъде единствено неоновият бански костюм, проблясващ на лунната светлина. Е, отново се размечтахме, но това е неизбежно при мисълта за плажно тоалетче в лимонено жълто или хот пинк. Тук отново ще споменем съблазнителния контраст между блясъка на неона и матовия шоколадов загар на кожата след няколко дни на плажа.

Този ярък щрих почти обезсмисля нуждата от невероятно атрактивен дизайн, защото неонът сам по себе си приковава всички погледи. Независимо от това, при бански костюм в две части можем да използваме връзките на горнището като закачлив детайл, обгръщайки талията си с тях. И без друго силните морски вълни поставят под въпрос дали то ще се задържи върху нас, защо да не се подсигурим, придавайки на плажната си визия win-win щрих (двойно предимство).

В духа на 60-те години – пин-ъп емоция

\"Бански

Дори и през един от най-иновативните модни сезони пролет-лято 2022 няма как да пропуснем да заложим на нещо ретро – цял бански костюм. Тази тенденция се прокрадва от последните няколко години, като за пореден сезон утвърждава своите позиции на плажа. Дали отново е свързана с рестриктивния начин на живот и липсата на достатъчно физическа активност в ежедневието ни – можем само да гадаем. За щастие, независимо от причините зад присъствието на този ретро елемент, имаме възможността да изградим невероятно секси пин-ъп визията. В този случай задължително търсим твърда чашка, а моряшките възелчета в частта на коланчето и презрамките са не просто бонус, а класически детайл от цялостния пин-ъп облик. Райетата продължават да вълнуват окото и през пролет-лято 2022, затова можем да заменим класическите точки с райета, съчетавайки някои от най-силно изразените модни тенденции през сезона.

Ако все пак предпочитаме да позволим на слънчевите лъчи да погалят по-голяма част от нашето тяло, то банският костюм от две части с долнище с висока талия се е закотвил на хоризонта от известно време. Това е и моментът да експериментираме с цветове и принтове. Единственото, което следва да съобразим, са материите. Изчистено долнище с пъстра горна част тип бюстие – почти затваряме областта на талията, но пък получаваме поредната ефектна пин-ъп визия за плажа. Добавяйки и лента за коса в същия нюанс като горнището на банския костюм, сме готови за зашеметяваща лятна фотосесия, която да запечата възраждането на старите времена.

Разгледайте и категорията ни за плажно облекло

Внимание! Неон!

В духа на 60-те години – пин-ъп емоция

Leave a Comment

КОЛИЧКА