Кои модели бански костюми ще ни отведат от плажно на афтър парти – част I

\"Плетени

След като пандемията притаи своя дъх, дойде време ние да отпуснем нашия и да се отправим към дългоочакваните и отлагани морски дестинации. За да отпразнуваме подобаващо тази немалка победа, дизайнерите са ни подготвили едни от най-зашеметяващите бански костюми, с които да заслепим дори яркото слънце. Със сигурност не е тайна кои са основните акценти на пролет-лято 2022, затова нека не губим време и разгледаме някои от най-актуалните тенденции при плажната мода.

С бохемски привкус – плетени бански костюми

Колкото и парадоксално да звучи, плетката е един от най-летните мотиви. Безапелационен лидер и този сезон, плетените бански костюми въплъщават идиличната представа за почивка на самотен остров. Вдъхновението извира от автентичната култура на туземците, чиито облекла са взаимствани от естествените материали, с които разполагат. Приветствайки завръщането на бохо културата във всеки аспект от живота ни през последните години, този тип бански костюми са напълно логично дизайнерско решение, чиито превъплъщения могат единствено да ни накарат да мечтаем още по-страстно за горещите дни и безкрайни нощи на плажа.

Дори и ярките и така актуални за сезона цветове се пречупват по изключително ненатрапчив начин през нишките на плетивото. Това ни позволява да залагаме на разнообразни цветови комбинации и принтове, чиято пъстрота запазва неутралитет под определението „бохо”. Тук е моментът да вмъкнем вълнуващите за пролет-лято 2022 райета или да заложим на ресни или вплетени в материята мидички, които да допълнят тази неподправена и така мечтана плажна визия. Ако все още не сме готови да се отдадем изцяло на бохемския разкош, то можем да останем в „безопасната зона” като заложим на плетен бански костюм в телесна тоналност. В комбинация със златния летен загар, тези нюанси оживяват върху кожата, като единственото важно тук е да ги съчетаем подходящо с нашия фототип.

\"Плетени

Разгледайте и категорията ни за плажно облекло

С бохемски привкус – плетени бански костюми

Leave a Comment

КОЛИЧКА