Плаж, море и аксесоари – част III

Актуални модни тенденции – една шапка в повече

\"Актуални

Не е случайно, че класическата плажна визия през последните десетилетия включва някакъв вид шапка. Абсолютно задължителен за всяка морска ваканция, този аксесоар е колкото практичен, толкова и стилен, защото не може да остане незабелязан. И макар че винаги е била актуална, за плетената шапка просто няма по-добро време от лято 2022.

Силната тенденция към ръчното творчество и уникалните, неповторими дрехи води след себе си и засилен интерес към всички артистични аксесоари. Цялата 2022 година е годината на плетивата и в нея шапките не остават по-назад. Като добавим към това и факта, че класическата лятна шапка е точно плетената, получаваме абсолютен хит. В ярки цветове и с необичайни плетки, сламеният тип шапки доминира в модните тенденции напълно логично и заслужено. Експериментите са налице, макар че по отношение на точно този аксесоар дори и модните дизайнери през настоящия сезон са с една идея по-предпазливи и по-обрани.

Светлите летни шапки с големи периферии са във вихъра си, като новото в случая е тяхното комбиниране с подобни по начин на изработка детайли в облеклото. Цялостната визия трябва да внушава безгрижието и свободата на лятото, да подсказва за отминалите рестриктивни сезони.

Актуални модни тенденции – за аксесоарите и модата

\"Актуални

Актуалните модни тенденции уважават практичността, но експериментират с цветовете, без да робуват на предразсъдъци и стереотипи. Удобството се съчетава с екстравагантността, класиките се преоткриват и в целия този вихър от променливи социални фактори прозира индивидуалността на всеки от нас. Естетиката се обръща отново към това, което ни прави различни, и не се страхува да го заяви, а това може да се случи чрез абсолютно всеки елемент от облеклото, включително и аксесоарите.

Така изглежда лятото на 2022 през модните тенденции – освободено, отпочинало, безгрижно. И ако дрехите не могат да го предадат изцяло, то аксесоарите се справят. Тяхната преобразяваща сила е скрита в абсолютната им мултифункционалност и това ги прави чудесен инструмент в ръцете на всеки, който има смелостта да изразява себе си чрез универсалния език на модата.

Разгледайте и категорията ни за дамски панталони

 

 

 

Актуални модни тенденции – една шапка в повече

Актуални модни тенденции – за аксесоарите и модата

Leave a Comment

КОЛИЧКА