Стъпки за хубаво лято – част I

Слънцето блести над хоризонта и вълни се разбиват в краката ни, което означава само едно – лятото е вече тук и е време да почувстваме свободата. За да я усетим, са нужни много фактори, но нищо не помага повече за комфорта през почивните дни от едни удобни и стилни обувки, с които да стъпваме смело в предизвикателствата на този вълнуващ сезон. От плажа до бара, от планината до ресторанта – летните пътешествия са непредвидими и е най-добре да бъдем подготвени за всяко едно от тях. Няма по-добър начин за подготовка обаче от основата и от кулминацията на което и да е стилно облекло, а именно – обувките.

 

Обувки за лятото – универсални и модерни: сандалите

\"Обувки

Запазена марка на всеки летен сезон безспорно са различните видове сандали. Този толкова универсален и мултифункционален вид обувки през лято 2022 събира очите на тълпата с ярките си, предизвикателни цветове. Съвсем в крак с тенденциите при облеклото, и сандалите следват съвременната експлозия от наситени нюанси, комбинирани не само екстравагантно, но и красиво. На фокус са интензивното розово и яркото жълто, а за по-смелите – и различните оттенъци на зеленото.

И сандалите на висок ток, и тези на платформа са еднакво подходящи и отразени в актуалните модни тенденции. Плетените подметки доминират и тук, макар че съчетаването им с ярки цветове драстично променя впечатлението, което създават, и преобразява всяка една плажна визия. Казано с други думи, цветните обувки стилизират облеклото и преобръщат неговите функции. Подобна флуидност само улеснява движението и улеснява така типичната за почивните дни промяна на плановете в последния момент. С едни модерни сандали през лятото човек може да се чувства подготвен наистина за всичко.

Разгледайте и категорията ни за мъжки тениски

 

 

 

Обувки за лятото – универсални и модерни: сандалите

Leave a Comment

КОЛИЧКА