Плаж, море и аксесоари – част II

Летни аксесоари – вълна от цветове

\"Летни

Ако изработката на чантите е повече свързана с личното творчество и напомня за по-артистична, по-творческа нагласа, то цветовете продължават да диктуват правилата. Понякога в комбинация с плетката, друг път в пълен противовес на нея, нюансите при чантите минават от едната крайност в другата. В този смисъл изборът е лесен – нищо не е остаряло, нищо не е неподходящо. Класическата черна чанта е все още тук, но тук през сезон 2022 са и ярките, концентрирани цветове. Неонът присъства и при аксесоарите, а наситеното розово от толкова време дефилира по модните подиуми, че е много вероятно да го срещаме и занапред.

За синхронизация на цветовете при чантите и останалите аксесоари дори не е нужно да разсъждаваме. Отново малко ретро като идея, но една жълта чанта в комбинация с какъвто и да е аутфит е напълно подходяща за настоящия летен сезон. Експлозията на цвета в аксесоарите вече не е екстравагантна прищявка, а моден тренд, който много добре отразява постпандемичната атмосфера и произтичащото от нея чувство за абсолютна и неподправена свобода.

Летни аксесоари – с вятър в косите и шала

\"Летни

Шаловете, практически погледнато, не са традиционният летен аксесоар. Зимните и есенните колекции експлоатират употребата им много повече, което всъщност означава, че мястото им в летния гардероб само би направило по-голямо впечатление. А и нека си признаем – морският вятър привечер често ни кара да си търсим някаква лека наметка. Иначе казано, шаловете не са излишни и през този сезон.

Даже напротив – ако погледнем последните тенденции във висшата мода, ще видим, че там шаловете са добре дошли. Ефирните и леки материи са чудесно допълнение към плажната визия и сутрин под яркото слънце, и вечер на бара. Освен това шаловете са абсолютно мултифункционални – те лесно се превръщат в пола, в топ, в лека връхна дреха, в лента за коса, в аксесоар за китката, в акцент към чантата … Възможностите са безкрайни и това сякаш се отразява и при трендовете около тях. Колкото по-многоцветен е шалът, толкова по-подходящ е за всякаква употреба. Може да бъде почти невидимо допълнение към тоалета, а може да бъде и бижуто в цялата визия. И понеже не заема много място в гардероба, летният шал всъщност се превръща в силно и стилно оръжие.

Разгледайте и категорията ни за плажно облекло

 

 

Летни аксесоари – вълна от цветове

Летни аксесоари – с вятър в косите и шала

Leave a Comment

КОЛИЧКА