Нестандартни мъжки облекла – част II

Мъжка лятна мода – завръщането на гащеризоните

\"Мъжка

Една оригинална идея, която набира все повече популярност, се крие в мъжкия гащеризон. Дамската мода отдавна приветства неговото удобство и мултифункционалност, а сега той започна да се среща и в летните колекции за мъже. Вдъхновен от работното облекло, гащеризонът също се носи лесно и още по-лесно се комбинира. Тъй като е по-широк, той пасва идеално на всяка фигура и не възпрепятства нито движението, нито работата.

Материите на гащеризоните през този моден сезон са малко по-плътни и едноцветни, за да задържат визията в градския, а не в спортния стил. Подходящите нюанси са светлосиво, каки и бежово. Джобовете са запазени с цел практичност, яките падат свободно, а силуетите се пристягат само на кръста. Идеалното допълнение към един изчистен гащеризон е шапка в сходен стил, слънчеви очила и по-груба и обемна чанта или раница. Така с малко усилия всъщност се постига впечатляващ ефект.

Мъжка лятна мода – артистични находки

\"Мъжка

Макар че ежедневната мъжка мода остава малко по-конвенционална от дамската, приятно разнообразие в нея внасят принтовете. Те са един от иновативните подходи, чрез които господата могат да изразят себе си и своя вкус. През лятото на 2022 подобни артистични решение са повече от удачни, тъй като висшата мода демонстрира много от тях в последните си колекции. С намек за официалност върху дрехите се появяват геометрични форми във всевъзможни комбинации и стилове – от минималистични принтове до изцяло подчинени на строгите форми облекла. Линии, квадрати, кръгове – в семпли вариации тези принтове са съвсем в крак с модата през летния сезон.

Друг артистичен метод, използван широко в момента, е така нареченият „tie-dye“ ефект. Иначе казано, това са суитчъри, тениски и панталони, в които има неравномерно преливане на два или повече цвята. С подобни дрехи визията изглежда, сякаш е направена на ръка, което пък подхожда на всички творчески натури или фенове на изкуството. Играта с цветовете на палитрата не обременява твърде много изграждането на завършен външен вид и пасва идеално с плажните занимания през сезона. Tie-dye ефектът може да бъде монохромен, но често се среща като експлозия от цветове, уместно предаваща забавната страна на лятото.

Разгледайте и категорията ни за мъжки дънки

 

 

 

Мъжка лятна мода – завръщането на гащеризоните

Мъжка лятна мода – артистични находки

Leave a Comment

КОЛИЧКА