Нестандартни мъжки облекла – част I

Разцветът на мъжката мода в последните години води до абсолютен фурор на модните подиуми и през лятото на 2022 година. Последните тенденции в облеклата при господата превърнаха не едно и две дизайнерски събития в истински фестивал на цветовете, материите и кройките. Огромното разнообразие от модели впечатли цялата публика и сякаш имаше за цел да подготви аудиторията за един наистина вълнуващ и много освободен летен сезон. Паралелно на вечните дизайнерски класики по подиумите дефилираха и някои свежи нови идеи, целящи да отпразнуват свободата на постпандемичната година. Сред тях, погледнато обективно, със сигурност имаше за всекиго по нещо.

\"Мъжки

Мъжки тренчкот – необичайно добра идея

Висшата мода се наслаждава на това да наслоява пластове дрехи един върху друг. Според професионалистите такъв подход отваря по-широко поле, в което въображението може да се развихри, и създава много по-нееднозначно впечатление. Подобен стил на обличане логично приветства всякакви връхни дрехи: сака, палта, шлифери и тренчкоти. Те са подходящи за всяка фигура особено през лято 2022, защото имат разкроени, освободени силуети.

Независимо дали ще се използва като лека наметка за хладните летни нощи, или ще служи, за да предпазва от дъжда, тренкчотът има място в гардероба и през този сезон. Това е универсална дреха, която има повече от едно предназначение, и тъй като традиционно е с голяма дължина, моделира лесно цялостната мъжка визия. Класическият тренчкот е в неутрални цветове, но модните дизайнери през този сезон го разнообразиха с така модерните райета, приспособявайки го към все по-голяма част от аудиторията. Този тип наметка не се нуждае от много допълнителни аксесоари и затова е лесна стъпка към стилната, модерна визия.

Разгледайте и категорията ни за мъжки пуловери

 

 

Мъжки тренчкот – необичайно добра идея

Leave a Comment

КОЛИЧКА